Savne

Savna predstavlja globinsko čiščenje telesa in je eno izmed najboljših daril, ki ga lahko podarite svojemu telesu. Z obiskom savne okrepite svojo naravno imunsko odpornost; s potenjem izločite strupe, prah, odmrlo kožo, odvečen loj, pospeši se utrip srca, okrepi prekrvavitev, pore na vaši koži se razširijo.

Obiščite svet savn v Wellnessu Skok in se prepustite razvajanju stran od mestnega vrveža in v objemu narave.

Navodila pravilnega savnanja:

Savne se uporablja neodvisno od letnega časa. Priporočeno savnanje je enkrat do dvakrat tedensko. V savnah vedno odstranite vse kovinske predmete (nakit, ure ipd.), pred samim vstopom se stuširajte in dobro otrite z brisačo, ravnajte se po pravilu savnanja od nižjih temperatur, do višjih, po vsakem obisku savne je pomembno, da se ohladite, spočijete. Vedno bodite pozorni na svoje počutje in odzive svojega telesa. Savnanje je popolnoma varno, dokler se držimo navodil in ne pretiravamo. Obisk savn odsvetujemo ljudem, ki bolehajo za epilepsijo, tuberkulozo, rakom, kožnimi ali akutnimi vnetji, nalezljivimi boleznimi, gripo, prehladom ali kakšnim drugim obolenjem, ki ga spremlja visoka temperatura. V savne nikoli ne vstopamo pod vplivom alkohola ali drugih opojnih substanc.

1 oseba 2 osebi dodatna ura/osebo dodatna oseba
Infra savna ali finska savna (2 h) 19 € 29 € 7 € 10 €
Zeliščna savna s kromaterapijo (2 h) 27 € 37 € 7 € 10 €
Jacuzzi 2 osebi / 1 ura 25 € 10 €
Jacuzzi 2 osebi / 2 uri 35 € 10 €
Infra savna ali finska savna (1 h) 15 € 25 € 7 € 10 €
Zeliščna savna s kromaterapijo (1 h) 23 € 33 € 7 € 10 €
Zeliščna savna

Je idealna za tiste z nekoliko bolj občutljivimi dihali, saj različna eterična olja ob izparevanju blagodejno vplivajo nanje..

Infra savna

Obisk infra savne je priporočljiv za tiste, ki visokih temperatur ne prenašajo najboljše.

Finska savna

Finska savna je najbolj poznana in priljubljena vrsta savne, za katero so značilne visoke temperature.

Darilni bon

Izberite sprostitev in razvajanje v idiličnem okolju ob vznožju Zgornje Savinjske doline.

Podarite sebi in tistim, ki jih imate najraje trenutke dobrega počutja, udobja in zadovoljstva. Namenite jim čas in jih presenetite z darilnim bonom razkošnih kopeli, prijetnih masaž ali toplino savn. Izbirajte od majhnih pozornosti do bolj razkošnih daril.

Kupite darilni bon

Novičke

Evropski sklad za regionalni razvoj