Medena vas

V Savinjski dolini, tik ob Mozirju je na dišečem travniku cvetlic zrasla prava dežela čebelic, tako imenovana Medena vas. V poletju 2017 je odprla vrata še vam gostom, ki si želite doživeti drugačno in izvirno počitnikovanje. Bivanje v hišicah v obliki satovja ob opazovanju pridnih čebelic bo prinesel pravo čarobnost. Hiške Maja, Vili, Flip in Kasandra niso edinstvene nastanitve le za poletje in pomlad, kjer lahko uživate ob zunanjem bazenu. Tudi v jesenskih in zimskih mesecih, ko čebelice spijo, si boste lahko v hladnih večerih sami pričarali zasebni, romantični wellness v savni in masažni kopeli.

Na zunanji pogled si človek kar težko predstavlja, kakšna je notranjost. Lahko vam povemo, da v hiškah ne boste pogrešali prav ničesar in bo oddih izjemen. Moderno opremljena kopalnica. Kuhinja iz katere lahko zjutraj prijetno zadiši po kavici ali čaju. Spalnica za miren spanec in počitek. Dodano vrednost ambientu pa daje finska ali infra savna ter masažna kada ali jacuzzi za prijetno razvajanje.

Zaradi povezanosti z naravo in zdravjem, se vam dan lahko prične z zdravim zajtrkom, katerega vam nudimo ob dodatnem naročilu. Sprostitev z zdravilnim učinkom pa vam pričaramo z različnimi vrstami masaž, med drugim tudi s kraljevo medeno masažo. Za idealno poletno vzdušje pa poskrbi zunanji bazen, katerega uporaba je za vse goste medene vasi brezplačna.

Medena vas je primeren kraj za vse, ki si želijo drugačnosti, udobja in sobivanja z naravo. Za družine z otroci bo to nepozabna pustolovščina. Za pare pa izjemna izkušnja polna romantike.

Hiške VILI*, FLIP, KASANDRA (2+2)
od 23. 12. do 5. 1. 180 € / dan
od 16. 9. do 24. 4. 150 € / dan
od 25. 4. do 15. 9. 180 € / dan
* zunanji jacuzzi, infra savna
Hiški MAJA in BENJAMIN
od 23. 12. do 5. 1. 160 € / dan
od 16. 9. do 24. 4. 130 € / dan
od 25. 4. do 15. 9. 160 € / dan


OPREMLJENOST:

kuhinja, kopalnica, spalnica, jacuzzi oz. masažna kad, finska oz. infra savna, kabelska TV, ogrevanje, klima.

CENA VKLJUČUJE:
Pripravo hiške in končno čiščenje, posteljno perilo, brisače in kuhinjske krpe, brezplačno parkirno mesto, brezplačni internet, prostor za shranjevanje smuči.

Obvezna doplačila:
Obvezno doplačilo v primeru nočitve je turistična taksa 2 € / oseba / dan (za otroke med 7. in 18. letom 1 € / otroka / dan).

Možna doplačila:
Zajtrk v prostorih recepcije (8 € / osebo / dan, za otroke med 8. in 14. letom 6 € / otroka / dan ).
Nudimo tudi izposojo koles.

Prijava med 14. in 20., odjava med 8. in 10. uro.

Hiška Maja
Hiška Maja

Hiška Maja je manjša in primerna za dve osebi. Opremljena je s kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico, s finsko savno in masažno kadjo, spalnico z dvema ločenima posteljama.  

Hiška Vili
Hiška Vili

V hiški Vili si lahko pričarate oddih v dvoje ali z družino. Opremljenost s kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico z infra savno, spalnico z zakonsko posteljo in pogradom. V spodnjem delno odprtem delu pa se nahaja jacuzzi in terasa. Privlačna lesena hiška, v osrčju miru in narave bo očarala vse generacije.  

Hiška Flip
Hiška Flip

Hiška Flip je čaroben prostor za počitnice v dvoje ali za družino. V hiški je kopalnica, opremljena kuhinja s hladilnikom, kuhalno ploščo in jedilno mizo. Spalnica v kateri je zakonska postelja in pograd. Finska savna in masažna kad pa daje hiški še posebno unikatnost in možnost uživanja zasebnega razvajanja.  

Hiška Kasandra
Hiška Kasandra

Hiška Kasandra je še ena izmed štirih hišk v obliki satovja v Medeni vasi in je primerna tako za družine kot posameznike ali pare. Notranjost je opremljena s kuhinjo v kateri je jedilna miza, hladilnik, kuhalna plošča in pripomočki. V kopalnici je tuš kad. V spalnici pa je zakonska postelja in pograd. V kotičku za zasebni wellness pa sta finska savna in masažna kad.  

Hiška Benjamin
Hiška Benjamin

Prepustite se razvajanju v edinstveni hiški v obliki satovja. Savne vas bodo ogrele, masažna kopel bo poskrbela za edinstveno sprostitev. Povabite svojo najljubšo osebo na edinstveno medeno razvajanje v Medeno vas Skok Mozirje.  

Darilni bon

Izberite sprostitev in razvajanje v idiličnem okolju ob vznožju Zgornje Savinjske doline.

Podarite sebi in tistim, ki jih imate najraje trenutke dobrega počutja, udobja in zadovoljstva. Namenite jim čas in jih presenetite z darilnim bonom razkošnih kopeli, prijetnih masaž ali toplino savn. Izbirajte od majhnih pozornosti do bolj razkošnih daril.

Kupite darilni bon

Novičke

Evropski sklad za regionalni razvoj