Diamantni piling

Diamantni piling je kozmetični postopek kjer kontrolirano luščim vašo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Z različnimi nastavki diamantne glave mi te omogočajo, da je luščenje in čiščenje vaše kože kontrolirano, varno in brez bolečin. Z diamantnim pilingom dosežem, da se tvorijo nove celice v vaši povrhnjic.

Ko je postopek diamantnega pilinga končan, nanesemo aktivno bogate serume z ultrazvokom, kjer je s svojimi vibracijami na vrsti posebna celičnomasažna funkcija tkiva. Spodbudita se presnova in cirkulacija krvi v koži, aktivira se nastanjanje novih zdravih celic, kar posledično vodi k dobri preskrbi kože s hranilnimi snovmi. Rezultat je lepa, gladka in napeta koža.

Diamantni piling priporočamo starajoči se koži (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege), utrujeni in izsušeni koži, od sonca poškodovani koži, mastni kože z razširjenimi porami, koži, nagnjeni k aknam.

Koža je po tretmaju rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela, a rdečica praviloma izgine po 24 urah. Več dni po posegu se moramo popolnoma izogibati izpostavljanju sončnim žarkom na prostem in sončenju v solariju, zato se diamantni piling načeloma izvaja v jesensko-zimskih mesecih.

Diamantni piling

Diamantni piling je kozmetični postopek kjer kontrolirano luščim vašo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom.

Darilni bon

Izberite sprostitev in razvajanje v idiličnem okolju ob vznožju Zgornje Savinjske doline.

Podarite sebi in tistim, ki jih imate najraje trenutke dobrega počutja, udobja in zadovoljstva. Namenite jim čas in jih presenetite z darilnim bonom razkošnih kopeli, prijetnih masaž ali toplino savn. Izbirajte od majhnih pozornosti do bolj razkošnih daril.

Kupite darilni bon

Novičke

Evropski sklad za regionalni razvoj