Vrhunska nega izsušene in utrujene kože (60-75 min)

Opis

Glede na tip kože stranke, starost in strukturo kože kozmetičarka izbere primerno linijo izdelkov. Tretma zajema postopek površinskega in globinskega čiščenja, oblikovanja obrvi ter nadaljnjo nego z izbrano linijo.

I. WINE THERAPY: S pomočjo blagodejnega vlažilnega kompleksa, olja grozdnih pečk, izvlečka belega grozdja in šampanjca predstavlja bogato vlažilno in obnovitveno nego obraza. Spodbuja naravno delovanje kože in omili prezgodnje znake staranja.

II. WIN UP-LIFT: S prefinjenim ledenim vinom kožo zgladi in učvsti; spodbuja regeneracijo kože in jo intenzivno ščiti pred izgubo vlage. Linija je primerna predvsem za izsušeno in upadlo kožo, ki se sooča s pojavnostjo finih gubic in globokih gub.

III. PURE OXYGEN: Nega z izdelki Pure Oxygen, ki vsebujejo moč čistega kisika koži pomaga, da ponovno “zadiha”. Koža je po negi kor prerojena: rožnata, voljna, spočita in vidno pomlajena.

IV. NEURO-SENSITIVE: Deluje na osnovi biomimetičnega pentapeptida, ki bistveno zmanjša odziv hiperaktivnih receptorjev v koži na stresne dejavnike. Posledično ublaži občutke vzdraženosti (neprijetna napetost, srbečica, zbadanje, pekoč občutek…) ter zmanjša občutljivost kože.

V. PERFECT CODE: Pomlajevalni učinki ŠTIRIH BIOMIMETIČNIH PEPTIDOV, vgrajenih v formulacijo obrazne linije Perfect Code,  predstavljajo razvojno inovacijo na področju kozmetologije v svetovnem merilu. Preplet visoko koncentriranih dermo-kozmetičnih sestavin, ki aktivirajo kožne celice, da pričnejo delovati kot bi bile mlajše! Deluje s trojnim vlažilnim učinkom ter vzpostavlja učinkovito ANTI-POLLUTION zaščito.

Aktualna ponudba
Ponudba Cena
Vrhunska nega izsušene in utrujene kože (60-75 min) 37,00

Darilni bon

Izberite sprostitev in razvajanje v idiličnem okolju ob vznožju Zgornje Savinjske doline.

Podarite sebi in tistim, ki jih imate najraje trenutke dobrega počutja, udobja in zadovoljstva. Namenite jim čas in jih presenetite z darilnim bonom razkošnih kopeli, prijetnih masaž ali toplino savn. Izbirajte od majhnih pozornosti do bolj razkošnih daril.

Kupite darilni bon

Novičke

Evropski sklad za regionalni razvoj