Restavracija Gaj

Restavracija Gaj Mozirje leži na čudoviti legi ob reki Savinji, ki s svojo čistostjo in bogastvom ribjega življa privablja ribiče in druge goste iz Slovenije in vse Evrope.

Restavracija je tik ob ekološko hortikulturnem biseru Mozirskem gaju, obdana z objekti Športnega parka Mozirje. Ravno zavoljo njega je bila restavracija tudi prvotno zgrajena, da je takratni Nogometni klub Elkroj Mozirje dobil potrebne prostore. V objektu sta bila tudi bife in kegljišče.

Restavracija Gaj je prvič odprla vrata 26. aprila 1978, istega dne, kot je bila otvoritev Mozirskega gaja. Ob borovcih, ki jo obdajajo, so generacije obiskovalcev desetletja uživale ob izbrani domači hrani, praznovanju življenjskih jubilejev in družinskih praznikov, v njej so si večno zvestobo obljubili mnogi Zgornjesavinjčani in drugi, saj je restavracija slovela po gostoljubju in odličnosti.

Po odhodu prejšnjega lastnika in nakupom objekta smo se odločili, da vse kvalitete, ki so bile pridobljene tekom štirih desetletij, nadgradimo, dvignemo na še višji nivo, nadaljujemo s tradicijo in gostinske storitve s sprejemljivimi cenami ponudimo svojim gostom.

Darilni bon

Izberite sprostitev in razvajanje v idiličnem okolju ob vznožju Zgornje Savinjske doline.

Podarite sebi in tistim, ki jih imate najraje trenutke dobrega počutja, udobja in zadovoljstva. Namenite jim čas in jih presenetite z darilnim bonom razkošnih kopeli, prijetnih masaž ali toplino savn. Izbirajte od majhnih pozornosti do bolj razkošnih daril.

Kupite darilni bon

Novičke

Evropski sklad za regionalni razvoj